office@ubs-bg.com
0700 10 140

За нас

ОБС Трейд ООД е водеща компания в областа на банковата техника – продажба, доставка, монтаж, сервиз, превантивен сервиз и периодична поддръжка.

Главната ни цел е утвърждаване на имиджа на пазарен лидер в банковата техника, имиджа на коректен и надежден дългосрочен партньор, предлагащ качествено оборудване и продукти. Наред с това сме отдадени на постоянно подобряване на качеството на предлаганите от нас продукти и услуги.

История

Компанията бързо се разраства и разширява дейността и предлаганите услуги. Продължаващият повече от 16 години успех е доказателство за висок професионализъм и компетентност. Източник на постоянното новаторство са клиентските желания, изисквания и препоръки. В днешните пазарни условия основните точки, върху които залагаме са:

  • Висококачествени и надеждни машини на световно ниво, доказали своята надеждност в десетки страни
  • Високо качество на обслужване от обучени специалисти и време на реакция в много кратък срок
  • Перманентно подобряване на визията, функционалността и качеството на предлаганите продукти
  • Непрекъснато подобряване на качеството, достъпността и скоростта на предлаганите услуги

Партньори
Основен момент във фирмената политика са висококачествените продукти, обхващащи световни пазарни лидери. Като единствен официален вносител ОБС Трейд ООД и оторизиран гаранционен сервиз Обединен Банков Сервиз ЕООД гарантират най- високотехнологичните и най-качествените решения на своите клиенти. Доставяното оборудване се отличава с модерен дизайн и високи технологии, произведено в съгласие с качествените стандарти и изискванията за безопасност на Европейския Съюз.

LAUREL BANK MACHINES CO. Ltd.

LAUREL BANK MACHINES CO. Ltd. /Japan/ е най-реномираната марка за качество на световния пазар. Компанията предлага банкното и монето обработваща техника на своите клиенти, доказана в годините за надеждност и дълъг сервизен живот.

Hyundai MIB International (SBM)

Hyundai MIB International е технологично интензивна компания, съставена от много изследователи, притежаващи голям опит в областта на научните изследвания и развитието на редица продукти и услуги, за технологична подкрепа на фирми от различни области, чрез собствени модели банкнотоброячни и банкнотосортиращи машини.

Glory Global Solution

Glory Global Solution, обединява бившите световни фирми Glory Ltd и Talaris. Един глобален бизнес изграден на солидната репутация и богата история на GLORY Group, Talaris and De La Rue, предоставяща комбиниран опит, дълъг повече от 280 години.

CT coin /Denmark

CT coin /Denmark/ е компания с дълги традиции в изработката на монетосортиращи, монетодепозиращи и монетообработващи машини. Традицията се съчетава с качество и иновативност в невероятният дизайн на машините на дизайнера Дейвид Луис от Bang&Olufsen

ZARPH

Zarph /Португалия/ е компания, която създава хардуерни и софтуерни решения, които оптимизират и максимизират процеси за управление на парични средства и плащания, свързват се в сигурна и мощна web платформа, позволяваща на всички заинтересовани страни да наблюдават паричния поток в реално време.

COM

Taiyo Seiki CO. Ltd /JAPAN/ е японска компания, основана 1953 г.,  произвеждаща машините COM™, най-голямата световна марка в бандеролиращата техника.

FELINS /USA/

FELINS /USA/ е световният лидер в производството на пакетиращи машини. Дългогодишното присъствие както на световния, така и на българския пазар е доказало качеството и неоспоримите превъзходства на американския производител

Do Cash

DoCash /Германия/ е компания насочена към производството на професионално оборудване за обработката на банкноти и собственик на търговска марка DoCash®. Всички продукти са разработени от собствен професионален R & D екип има предвид нуждите на пазара и използването на най-модерни технологии.  Техните продукти са представени в целия свят чрез оторизирани дистрибутори в ЕС, ОАЕ, Русия, Украйна, Алжир, Мароко, Етиопия, Южна Африка, Мозамбик, Кения, Камбоджа, Пакистан, Бангладеш и др

ОБС Трейд ООД също така представлява и редица други водещи световни производители, като всеки от тях е лидер в сферата на произвежданите продукти.

Връзка с нас

Център за обслужване на клиенти:   0700 10 140