office@ubs-bg.com
0700 10 140

Laurel K3 банкнотосортираща машина

За продукта

ЯПОНСКО Качество
Като другите ни LAUREL продукти, K3 серията е преминала през наша собствена проверка за качество, за да се запази качеството на високо ниво. Сега с увереност представяме K3 с ЯПОНСКО качество като надеждност, издръжливост и точност на най-високо ниво, за да задоволим вашите нужди.
Надеждна и акуратна Фитнес детекция и проверка за автентичност: Серията K3 е оборудвана със същия последно поколение валидатор JDU-64 или JDU-65 за фитнес сортиране и проверка за фалшификати, както и другите LAUREL Фитнес сортиращи машини K4/K8/K12.
Висока скорост на обработка на банкноти: Серията K3 може да обработва банкноти при забележителна висока скорост, дори когато извършва разпознаване на сериен номер с фитнес сортирането.
Висококачествени компоненти за висока издръжливост : Серията K3 е съставена ог високо издръжливи части и може да издържи тежко работно натоварване.
Лесен за използване дизайн: Големият сензорен екран показва графично и ясно състоянието на K3. Индикаторите за състоянието светват и мигат в различни цветове, в зависимост от това дали стакерът е пълен, има останали банкноти или е възникнала грешка.